Flagga för Nord-Pas-de-Calais

Flagga Nord-Pas-de-Calais, Flagga Nord-Pas-de-Calais
Bildförhållande:
5:3
Land:
Frankrike
Stat:
Nord-Pas-de-Calais
Kapital:
Lille

Bästsäljare från vår flaggbutik

Flaggbilder får gärna användas. Men ange en länk till www.nationalflaggor.se som källa.

Det är vad ChatGPT vet om flaggan för Nord-Pas-de-Calais.

Detta är vad en AI säger om Nord-Pas-de-Calais-flaggan
Flaggan för Nord-Pas-de-Calais är en regional-nationell flagga som representerar territoriet. Flaggan består av en blå bakgrund med ett gyllene kors och ett gyllene lejon i mitten. Den har varit i officiellt bruk sedan 2000 och representerar områdets regionala identitet. Flaggan är en symbol för sammanhållningen och solidariteten hos folket i Nord-Pas-de-Calais.
Detta är vad en AI vet om Nord-Pas-de-Calais-flaggans historia
Flaggan för den federala staten Nord-Pas-de-Calais i Frankrike introducerades först 1986. Den består av en vertikal rand i blått och en horisontell rand i rött. Den blå randen representerar havet som omger regionen och den röda randen symboliserar regionens industri. Flaggan i Nord-Pas-de-Calais kallas också "flaggan för industrin och havet".
Så här beskriver en AI Nord-Pas-de-Calais-flaggan
Flaggan för den franska delstaten Nord-Pas-de-Calais är vit med ett blått kors. Korset har fyra mindre röda cirklar i de fyra hörnen. I mitten av korset finns en vit cirkel med ett rött hjärta. Färgerna rött, vitt och blått symboliserar anknytningen till Frankrike. Hjärtat i mitten av flaggan symboliserar kärleken och solidariteten mellan människorna i Nord-Pas-de-Calais.

Federala stater

Upptäck något nytt

Slumpmässiga flaggor från vår stora flaggdatabas. Låt oss överraska dig.