Flagga för Sumy

Flagga Sumy, Flagga Sumy
Bildförhållande:
3:2
Land:
Ukraina
Stat:
Sumy
Flaggbilder får gärna användas. Men ange en länk till www.nationalflaggor.se som källa.

Det är vad ChatGPT vet om flaggan för Sumy.

Detta är vad en AI säger om Sumy-flaggan
Flaggan för den federala staten Sumy i Ukraina består av två lika horisontella ränder, en vit och en blå. Den vita randen representerar regionens renhet och oskuld, medan den blå randen hänvisar till djupet av sjön i regionen. I mitten av flaggan finns en vit cirkel som representerar statens vapensköld.
Detta är vad en AI vet om Sumy-flaggans historia
Flaggan för Sumy Oblast i Ukraina antogs officiellt den 12 juli 2007. Det är en kombination av flaggorna för Sumy Oblast och Ukraina. Flaggan är i färgerna blå, vit och gul och visar ett vitt kors på en blå bakgrund. Den nedre delen av flaggan visar en gul sol som står på ett vitt kors. Flaggan är en symbol för enighet och solidaritet mellan den federala staten Sumy och Ukraina.
Så här beskriver en AI Sumy-flaggan
Flaggan för den federala staten Sumy i Ukraina är en horisontell flagga som består av tre ränder. Den övre strimman är ljusblå, den mellersta strimman är vit och den nedre strimman är röd. I mitten finns en svart, femuddig stjärna. Stjärnan är omgiven av en gyllene ring som innehåller orden "Sumy" och "Ukraina". Stjärnan symboliserar Sumy-regionen och flaggans färger representerar Ukrainas enhet.

Federala stater

Upptäck något nytt

Slumpmässiga flaggor från vår stora flaggdatabas. Låt oss överraska dig.