Flagga för Zaporizjzja

Flagga Zaporizjzja, Flagga Zaporizjzja
Bildförhållande:
3:2
Land:
Ukraina
Stat:
Zaporizjzja
Flaggbilder får gärna användas. Men ange en länk till www.nationalflaggor.se som källa.

Det är vad ChatGPT vet om flaggan för Zaporizjzja.

Detta är vad en AI säger om Zaporizjzja-flaggan
Flaggan för den federala staten Zaporizjzja i Ukraina består av en blå bakgrund och ett vitt kors som sträcker sig över hela flaggan. Flaggan symboliserar de historiska och kulturella banden mellan Zaporizjzja och Kievfurstendömet. Den är en symbol för enighet och motstånd mot rysk ockupation. Flaggan erkändes officiellt som flaggan för den federala staten Zaporizhzhya 1998.
Detta är vad en AI vet om Zaporizjzja-flaggans historia
Flaggan för den federala staten Zaporizhzhya i landet Ukraina har varit officiell sedan 2001. Det är en horisontell trikolorflagga som består av vita, blå och röda ränder. Färgerna representerar statens historia och kultur. Den vita strimman representerar folkets renhet och ärlighet, den blå strimman symboliserar havets oändlighet och den röda strimman står för mod och tapperhet.
Så här beskriver en AI Zaporizjzja-flaggan
Flaggan för den federala staten Zaporizhzhya i Ukraina består av en rektangulär vit bakgrund. I mitten finns en svart, femuddig stjärna omgiven av en ljusblå cirkel. Stjärnan representerar de fem territorierna i den federala staten Zaporizhzhya. Stjärnan representerar de fem territorierna i den federala staten Zaporizhzhya. Den blå cirkeln symboliserar regionens enhet. Stjärnan omges dessutom av ett grönt band, som står för naturen, skogarna och de bördiga jordarna i den federala staten.

Federala stater

Upptäck något nytt

Slumpmässiga flaggor från vår stora flaggdatabas. Låt oss överraska dig.