Flagga för Yaracuy

Flagga Yaracuy, Flagga Yaracuy
Land:
Venezuela
Stat:
Yaracuy
Kapital:
San Felipe
Flaggbilder får gärna användas. Men ange en länk till www.nationalflaggor.se som källa.

Det är vad ChatGPT vet om flaggan för Yaracuy.

Detta är vad en AI säger om Yaracuy-flaggan
Flaggan för delstaten Yaracuy i Venezuela består av tre horisontella ränder, var och en av en annan färg. Den övre strimman är röd, den mellersta strimman är vit och den nedre strimman är grön. I mitten av flaggan finns en gyllene stjärna. Stjärnan står för statens hopp och framsteg. Den övre röda strimman representerar det blod som spilldes för landets självständighet. Den vita randen symboliserar enighet och den gröna randen står för hoppet om en bättre framtid.
Detta är vad en AI vet om Yaracuy-flaggans historia
Flaggan för den federala staten Yaracuy i Venezuela användes först 1821. Det är en kombination av den venezuelanska nationella flaggan och en lokal flagga som skapats av befolkningen i staten. Flaggan är uppdelad i tre horisontella ränder av lika storlek, med den övre randen i blått, rött och gult, den mellersta randen i vitt och den nedre randen i grönt.
Så här beskriver en AI Yaracuy-flaggan
Flaggan för delstaten Yaracuy i Venezuela består av fyra lika stora kvadrater, som har två olika färger. De övre vänstra och nedre högra rutorna är röda, medan de nedre vänstra och övre högra rutorna är blå. I mitten av flaggan finns ett vitt femuddigt stjärnkors.

Federala stater

Upptäck något nytt

Slumpmässiga flaggor från vår stora flaggdatabas. Låt oss överraska dig.