Flagga för Appenzell-Innerrhoden

Flagga Appenzell-Innerrhoden, Flagga Appenzell-Innerrhoden
Bildförhållande:
1:1
Land:
Schweiz
Stat:
Appenzell-Innerrhoden
Flaggbilder får gärna användas. Men ange en länk till www.nationalflaggor.se som källa.

Bakgrundskunskap

Flaggan för den schweiziska kantonen Appenzell-Innerrhoden är vit och visar en svart björn med en röd tunga och röda klor i mitten.

Det är vad ChatGPT vet om flaggan för Appenzell-Innerrhoden.

Detta är vad en AI säger om Appenzell-Innerrhoden-flaggan
Flaggan för den federala staten Appenzell-Innerrhoden i Schweiz är en symbol för landets historiska och kulturella identitet. Den är en symbol för det oberoende och den autonomi som landet har åtnjutit sedan medeltiden. Flaggan ses också som en symbol för solidaritet och sammanhållning bland medborgarna i den federala staten.
Detta är vad en AI vet om Appenzell-Innerrhoden-flaggans historia
Flaggan för den federala staten Appenzell-Innerrhoden i Schweiz introducerades 1936. Den består av en röd bakgrund med ett vitt kors som sträcker sig över hela flaggan. Korset är uppdelat i fyra lika stora delar, som symboliserar de fyra delarna av kommunen. Dessutom är korset en symbol för den kristna religionen, som är utbredd i Appenzell-Innerrhoden.
Så här beskriver en AI Appenzell-Innerrhoden-flaggan
Flaggan för förbundsstaten Appenzell-Innerrhoden i Schweiz är vit med ett svart kors i mitten. Korset är ett svart streck som är uppdelat i fyra lika långa delar. Den övre delen av korset är triangulär och den nedre delen är kvadratisk. I varje hörn av kvadraten finns ett litet vitt kors.

Federala stater

Upptäck något nytt

Slumpmässiga flaggor från vår stora flaggdatabas. Låt oss överraska dig.